Bel 0181 700 666

Voordelige ritprijs opvragen!
BEL NU VOOR DE ACTUELE RITPRIJS IN SPIJKENISSE !

Taxi Spijkenisse Taxidienst 0181-700 266
Voor elk taxivervoer heeft taxi bedrijf T.R.S. een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer tot AIRPORT-vervoer. T.R.S. verzorgd taxivervoer in Hoogvliet en omliggende steden. Bij T.R.S. is uw taxirit in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. WIJ bieden onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Voor het bepalen van de meest voordelige rit maken wij onderscheidt tussen piekuren en daluren. Wilt u direct een taxirit bij T.R.S. reserveren? Dat kan het behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook telefonisch mogelijk op 0181-700 266.
Beste Taxi Tarieven
T.R.S. hanteert het laagste metertarief van alle centrales in de regio Rotterdam en omliggende gemeenten waaronder Spijkenisse. Wij bieden middels diverse producten online kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Bij T.R.S. betaalt u nooit teveel!
Pinnen Mag!
U kunt in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. U kunt ook nog steeds gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt een geprinte bon als betalingsbewijs.
Taxi Spijkenisse reserveer nu direct online via onderstaand formulier!
Altijd met vaste prijs opgave vooraf!
TAXI SPIJKENISSE 0181- 700.266